Yritys

Ballard Finland Oy on vuonna 1996 perustettu suomalainen toimistotarvikkeiden ja liikelahjojen maahantuonti- ja markkinointiyritys. Toimimme sekä Suomessa että Ruotsissa. Yhtiön pääpaikka ja varasto sijaitsevat Tampereella. Keskitymme innovatiivisiin ja uniikkeihin tuotteisiin, joita maahantuomme jo yli 25 vuoden kokemuksella. Laatu, tuotteiden värikkyys ja toimivuus ovat tuotteidemme kulmakiviä. Olemme myös tunnettuja hyvästä palvelusta ja nopeista toimituksista.

Henkilökohtainen palvelu

Henkilökohtainen palvelu tarkoittaa sitä, että tulemme tapaamaan asiakkaitamme paikan päälle.  Voit esittää kysymyksesi ja tarpeesi suoraan meille ja etsimme yhdessä parhaat tuotteet ja ratkaisut. Asiakkailta saatu palaute auttaa meitä kehittymään entistä paremmiksi.

Saat palvelua myös ruotsiksi.

Uniikit tuotteet

Tuotteemme erottuvat massasta. Tuotevalikoimamme koostuu laadukkaista, värikkäistä ja kauniisti muotoilluista erikoisuuksista.

Palvelumme periaatteet

Miksi meillä ei ole tuotekuvastoa? Meiltä kysytään usein miksi emme myy tuotteita kuvastosta tai verkkokaupan kautta. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta palvelua ja oikeanlaisia tuotteita. Henkilökohtaisella tapaamisella pääset kokeilemaan ja testaamaan tuotteitamme, joka auttaa löytämään parhaat ratkaisut juuri Sinun tarpeeseesi. Ps. monien tuotteiden kuvat ja tuotekuvaukset on nähtävillä kotisivuillamme.